Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sopivaa uutta tiimityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Roosakotiin, joka sijaitsee uudistuvassa palvelutalossa Laajasalossa. Arvostamme työtovereissamme erityisesti ahkeruutta, joustavuutta, ennakkoluulottomuutta, luovuutta ja tiimityötaitoja. Roosakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ryhmäkodissa 15:lle ikääntyneelle ja muistisairaalle asukkaalle. Tiimimme on moniammatillinen, tiimiimme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja viriketoimenohjaaja.

Tiimissämme kehitetään itseohjautuvuutta, mikä tarkoittaa vastuunottoa omasta ja yhteisestä työstä ja sitä, että ensisijainen tuki löytyy työtoverilta. Itseohjautuvuus edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä, halua kehittyä omassa työssä ja halua kantaa vastuuta tiimin toimivuudesta. Olemme ottaneet käyttöön yhteisöllisen työvuorosuunnittelun.

Tärkeä osa työtämme on asukkaiden kanssa yhdessä tekeminen ja arjen elävöittäminen. Keskeisiä arvojamme ovat ihmislähtöisyys ja yhteisöllisyys. Elämme arkea ja juhlaa yhdessä. Työskentelemme asukkaiden kotona ja toimimme sen mukaisesti yksilöllisesti kunkin asukkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Työhön kuuluu myös perus- ja kodinhoidollisia tehtäviä kuten ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lisäksi hyvän perehdytyksen, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä työssä ja oppia uutta. Lisäksi tarjoamme kaupungin henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun. Jätä hakemuksesi sähköisen järjestelmän kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Kirsi Loikkanen p. 050 349 1286

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313500
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki