(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa kolmivuorotyöhön vuosilomasijaisuuteen, joka alkaa 2.12.2019 ja kestää 31.5.2020. Työsuhde mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen.

Osasto 24 on 28-paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat osastolle HUS:in alueen sairaaloista ja joskus päivystysyksiköistä. Potilaista suuri osa on kuntoutumassa vatsa-alueen toimenpiteistä.

Osastomme toiminta-ajatuksena on potilaiden toimintakyvyn edistäminen ja työyhteisössä korostuu moniammatillisuus. Hoidon tavoitteena on, että potilas kuntoutuu mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitsemme kaikkien ammattiryhmien saumatonta yhteistyötä.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta, motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa. Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta ja halua kehittää omaa ammatitaitoaan ja työyhteisön toimintaa.
Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuina ovat mm. työsuhdematkalippu ja alennuksia mm. liikuntapalveluihin. Sinulla on mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa, joita on eri puolella Helsinkiä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Virpi Väkeväinen ja apulaisosastonhoitaja Satu Kiuru p. 09 310 69458