(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarviointitestit. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

LÄHIHOITAJIA (3), ikäihmisten palvelukeskustoimintaan.

Etsimme vanhustyöhön motivoituneita, innovatiivisiä ja asiakaslähtöisesti työtä tekeviä hoitoalan henkilöitä hoivatyöhön sekä päiväkeskustoimintaan. Mikäli sinulla on positiivinen asenne työhön, ystävällisyys ja auttavaisuus ohjaavat toimintaasi; olet oma-aloitteinen, ahkera ja huumorintajuakin löytyy,saatat olla etsimämme henkilö. 

Lähihoitaja saa tuekseen moniammatillisen työyhteisön, koulutusmyönteisen työpaikan, sekä vaihtelevan ja monipuolisen työn. Aktiivinen ote sidosryhmätyöskentelyssä sekä joustavuus ovat tietenkin tärkeitä ominaisuuksia toimiessa tässä upeassa moniammatillisessa tiimissä. 

Työ on 3-vuorotyötä; ja sinulla on luonnollisesti mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja työvuoroihisi.                          Palvelukeskustoiminta sisältää asumispalveluiden lisäksi päiväkeskustoimintaa sekä ravintolapalvelut.                                        Päiväkeskuksessa työ painottuu päivävuoroihin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Nyt sinulle tarjoutuu upea mahdollisuus lähteä mukaan kehittämään ikäihmisten palveluja,paikassa, jossa asukkaiden hyvä ja kotoisa olo,sekä henkilöstön hyvinvointi on tärkeää. Olet sitten hoitoalan konkari tai vastavalmistunut hoitaja;laita hakemusta tulemaan pian. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.                                                                                                  Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Hae paikkaa: www.rekrydiili.fi  (avoimet työpaikat).  Liitäthän mukaan CV:n.

Työn aloitus heti vuoden alusta tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Terhi Pyyhtiä puh:0505630456  (arkisin klo.10.00-14.00)

Hakijalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan.