(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Tehtävän kuvaus

Hei sinä reipas liikkuvasta kotihoidon työstä kiinnostunut lähihoitaja. Suutarila1 lähipalvelualuetta vahvistetaan uudella vakituisella työntekijällä.

Olemme työhön motivoituneita, joustavia ja osaavia hoitotyön ammattilaisia. Meillä on hauskaa yhdessä ja meillä on miellyttävä työilmapiiri. Etsimme joukkoon juuri sinua reipasta hoitotyön osaajaa!

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalvelujen järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toteutetaan vastuuhoitajamallia huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä. Toivomme sinun osaavan nauraa sekä itsellesi, että varsinkin meidän kanssa.

Asiakaskäynneillä käytämme PegasosMukana toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa käyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta-ja viikonlopputyötä sekä varalla oloa. Alueemme välimatkoista selviää kävellen, pyöräillen ja autoillen. Jos auton käyttö tuntuu vieraalta, pyörän käyttö on suositeltavaa. Alueelta löytyy myös sähköpyörä yhteiskäyttöön siivittämään asiakkaiden välisiä matkoja. Alueen työtilat sijaitsevat rauhallisella alueella osoitteessa Iltatähdenkuja 1-3 G, 00740 Helsinki.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kehittymismahdollisuudet.

Jos kiinnostuit paikasta, käy seuraavasta linkistä katsomassa lähihoitajan työstä kotihoidossa kertovia videoita sekä testaamaan millainen hoitaja olisit kotihoidossa ja jätä hakemus!

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi:

Ajokortin ja ajotaidon sekä pegasos-potilastietojärjestelmän tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Satu Yksjärvi puh. arkisin klo 9-15 09 310 58570 satu.yksjarvi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/