(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Syystien monipuolisen palvelukeskuksen lyhytaikaisyksikkö Viljakotiin. Työsuhde alkaa 18.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Viljakoti on muistisairaille tarkoitettu 10-paikkainen lyhytaikaisyksikkö. Tarkoituksena on tukea iäkkäiden kotona asuvien hyvinvointia ja turvata omaishoitajan lepo.

Etsimme joukkoomme lähihoitajaa, joka tuntee kuntoutumista edistävän hoitotyön omakseen ja haluaa kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä kanssamme. Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa odotamme sinulta sitoutumista työhön, asiakaslähtöisyyttä, vanhuksia kunnioittavaa ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä. Arvostamme muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa. Valitulta odotamme kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä, luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Tule mukaan huumorintajuiseen ja moniammatilliseen tiimiimme. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi:

Kokemuksen vanhustyöstä ja avopalveluista

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Rantonen Riikka p. 09 310 24750 riikka.rantonen@hel.fi