(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa töihin iloiseen ja reippaaseen kotihoidon tiimiin tekemään monipuolista ja vastuullista hoitotyötä! Haemme työyhteisöömme lähihoitajaa vakinaiseen toimeen. Lisäksi meillä on tarjolla hoitovapaan sijaisuus 31.7.2020 asti.

Lähipalvelualueeseemme kuuluu Pihlajisto, Viikki, Viikinranta ja Viikinmäki. Toimipisteemme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Pukinmäessä ja välimatkat asiakkaiden luokse sujuvat hyvin julkisilla/autolla tai vaikkapa sähköpyörällä!

Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin sairaanhoitajien kanssa omista vastuuasiakkaistasi, suunnittelet ja arvioit asiakkaidesi hoitoa. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana.
Me vuorostamme tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi hyvän perehdytyksen, joustavat työajat ja hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Laita hakemukseksi tulemaan tai tarvittaessa soita ja kysy lisätietoja tehtävistä. Haastattelemme jo hakuprosessin aikana ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Edellytämme sinulta hyvää palvelutaitoa, positiivista asennetta työntekoon, yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, ajokorttia, oma-aloitteisuutta sekä monipuolista työkokemusta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Erika Salermo, p. 09 310 69586, erika.salermo@hel.fi

Lisätietoa

www.hel.fi/toihinkotihoitoon