(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Virroille. Kohde on 30 asukkaan palvelutalo, jossa toimii kaksi tiimiä. Molemmilla tiimeillä on 15 asukasta. Hoivakoti on suunnattu ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua päivittäisissä toimissaan. 

Työnkuvaus: 

Työ pitää sisällään lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä ja lääkkeenantoa. Kohde tarjoaa tarvittaessa myös ympärivuorokautista tukea asukkaille, joten työ on kolmivuorotyötä. Hoivakodissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta ikäihmisten omia voimavaroja tukien. Myös sosiaalisista voimavaroista sekä suhteista pidetään huolta. Hoivakodissa järjestetään säännöllisesti toimintaa, johon myös omaiset pääsevät osallisiksi.  

Toivomme:

Työntekijältä toivotaan ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta sekä innokasta asennetta työtä kohtaan. Edellytämme voimassa olevia lääkelupia. Työ pitää sisällään aktiivista yhteydenpitoa ja toimintaa asukkaiden omaisten kanssa, joten toivomme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tässä tehtävässä menestyminen edellyyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. 

Tarjoamme:

Maksamme kilpailukykyisen palkan sekä tarjoamme työntekijälle HR-tiimimme päivittäisen tuen ja avun. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Tämän lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja saat tuoda omaa osaamistasi jatkuvasti esille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä! Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! Voit laittaa hakemuksesi myös sähköpostitse osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Otsikoithan sähköpostin haettavan työtehtävän mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR Trainee Vilma Heino 

p. 040 621 4660