(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Etsitään ahkeraa lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai pidempiaikaiseen sijaisuuteen asiakkaallemme Hämeenlinnaan. Kohde on 26 asukkaan moderni palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. 

Työnkuvaus: 

Työ pitää sisällään liikuntavammaisten tukemista, ohjaamista ja avustamista yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelutalossa on ympärivuorokautinen palvelu, joten työ on 3-vuorotyötä. Tässä tehtävässä myös omaisten ja viranomaisten kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeässä roolissa. 

Edellytämme:

Työ on ihmisläheistä, joten toivomme työntekijältä iloista asennetta sekä työtä että asukkaita kohtaan. Arvostamme myös kuntouttavaa työotetta ja oma-aloitteisuutta. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta, lääkehoidon hallintaa sekä suomen kielen hyvää osaamista. 

Tarjoamme: 

Haluamme tarjota miellyttävän työilmapiirin merkityksellisen työn parissa. Tämän lisäksi saat kilpailukykyisen palkan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Samalla saat arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Lisäksi tarjolla on HR tiimimme päivittäinen tuki ja apu. 

Hakuprosessi: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR Trainee Vilma Heino

p. 040 621 4660