(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Oletko oma-aloitteinen ja ahkera lähihoitaja? Haluaisitko työskennellä tärkeän asian parissa? Etsimme lähihoitajia Helsingin Pikku-Huopalahteen vakituiseen työsuhteeseen. Myös pidempiaikaiset sijaisuudet huomioidaan tässä tehtävässä.

Työnkuvaus:

Lähihoitajana pääset työskentelemään arvostetussa palvelutalossa sekä mukaan miellyttävään työporukkaan. Tässä työssä tehtäviin kuuluu tasasisesti kaikki lähihoitajan jokapäiväiset työtehtävät. Jokaista työntekijää arvostetaan ja jokainen saa tilaisuuden hyödyntää omia vahvuuksiaan. 

Arvostamme:

Toivomme, että hoitaja on sitoutunut ja aidosti kiinnostunut työstään. Arvostamme vastuullista, mutta samalla kuitenkin myös huumorintajuista työntekijää. Suotavaa olisi, että lähihoitaja omaisi myös hyvät vuorovaikutustaidot, sillä työ pitää sisällään myös yhteydenpitoa omaisiin. Lisäksi toivomme työntekijältä riittävää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Tarjoamme:

Tarjoamme lähihoitajalle paikan mukavassa työympäristössä. Hyvälle työntekijälle maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka lisäksi on tarjolla HR tiimimme päivittäinen ja jatkuva tuki sekä mahdollisuus kehittyä lähihoitajan tehtävissä ja saada arvokasta työkokemusta.

Hakuprosessi: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR Trainee Vilma Heino

p. 040 621 4660