(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Kivelän monipuolisen palvelukeskuksen osastolle 5 ajalle 23.9.2019 - 12.01.2020. Tehtävässä voi aloittaa 23.9 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla on 24 asukaspaikkaa, joista 4 on varattu lyhytaikaishoidon asiakkaille kotona asumisen tukemiseksi. Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Kivelä on mukana lähialuemalli kokeilussa, jossa palvelukeskuksen yhteyteen kuuluu 5 kotihoidon aluetta. Työhön sisältyy perehdytys lähialuemalliin ja työssä on mahdollisuus työskennellä myös kotihoidossa.

Haluamme kehittää toiminnassamme yhteisöllisyyttä ja asukkaiden tarkoituksellista arkea. Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan. Lähihoitaja työskentelee vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluvat hoitajien lisäksi fysioterapeutti, toimintaterapeutti, kulttuuriohjaaja, sosiaaliohjaaja ja lääkäri. Hoitotyössä painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukemien ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa. Työ on kolmivuorotyötä.

Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Edellytämme aitoa kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, iloista ja reipasta työasennetta sekä sitoutumista ja rohkeutta työyhteisön kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on taito kohdata muistisairaita ja haluat kehittää omaa osaamistasi aktiivisesti.

Tule osaavaan tiimiimme mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea!

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


2140,35 e/ kk