(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Tehtävän kuvaus


Kannelmäen palvelutalo on ikääntyvien palvelutalo, missä on myös palvelukeskustoimintaa lähellä asuville yli 65 v. helsinkiläisille.

Meillä on talossa kaksi muistisairaiden yksikköä, yksi ryhmäasumisen yksikkö palveluasumisen puolella sekä päivätoimintayksikkö.
Varahenkilö työskentelee kaikissa näissä yksiköissä. Joskus voi päivän aikana joutua vaihtamaan yksiköstä toiseen työtilanteen mukaan.

Talossa on tällä hetkellä 4 varahenkilöä, jokaisella varahenkilöllä on myös nimetty oma kotiyksikkö, johon jäädään jos ei ole varauksia muihin yksiköihin.
Varahenkilön työssä tarvitaan joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Varahenkilöillä ei ole omia vastuuhoidettavia, muuten työ on samanlaista kuin muilla talon hoitajilla - kokonaisvaltainen vastuu otetaan asukkaiden hoidosta päivän aikana.

Työssä on tukena talon fysioterapeutit, toimintaterapeutti, sosiaaliohjaajat sekä sairaanhoitajat ja osastonhoitajat.

Olet tervetullut Kannelmäen talon iloiseen työyhteisöön - järjestämme paljon yhteistä toimintaa asukkaille. Meillä on yhteisiä juhlia, retkiä, konsertteja ja tapahtumia. Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää, tai tee suoraan hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


LOVE - lääkehoidon kurssi ja tentit suoritettava hyväksytysti koeajan puitteissa.