(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa 24-paikkaiseen arviointi- ja kuntoutusyksikköön, Tammikotiin.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä työskentelyä viikonloppuisin. Tammikodissa hoidetaan sekä arviointi- ja kuntoutusasiakkaita että iäkkäitä päihdekuntoutujia.

Etsimme joukkoomme motivoitunutta lähihoitajaa, joka tuntee kuntoutumista edistävän hoitotyön omakseen ja haluaa kehittää ikääntyneiden kotiin kuntoutumiseen liittyviä käytäntöjä kanssamme.

Valitulta odotamme kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä, luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Arvostamme lisäksi muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa. Työ sisältää tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin, kotihoidon ja muun verkoston sekä omaisten kanssa.

Tammikodissa työskentelee osaava tiimi johon kuuluu sairaanhoitajia ja hoitajia, sosiaaliohjaaja sekä toiminta- ja fysioterapeutit. Tiimin käytettävissä on lisäksi kotihoidon lääkärin työpanos kahtena päivänä viikossa. Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa on apuna Terveys-Effica. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


2140,35 e/ kk