(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi Mainiokoti Ruusun tiimin jäsen! 

Haemme heille ikääntyvien parissa työskentelyyn LÄHIHOITAJAA!

Olet koulutukseltasi lähihoitaja ja haluat tehdä työtä ikääntyneiden asukkaiden parissa. Tiimin uudeksi jäseneksi soveltuu positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä.

Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja Ruusun tiimin tehtävä on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toiminnan peruspilareita. 

Voit hakea avointa paikkaa vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää -  aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on aito kiinnostus ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. 

"Mehiläisenä" saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-21 välisenä aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian joko alkuun vuokratyösuhteena tai suoraan asiakasyrityksen kirjoilla.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi