(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haettavana on vakinainen lähihoitajan toimi Kivikko 1 lähipalvelualueella. Meillä on myös mahdollista tarjota määräaikaista osa-aikatyötä aamuvuoroon tai iltavuoroon.

Asiakkaamme asuvat Kivikossa, Kurkimäessä ja osassa Kontulaa. Toimistomme sijaitsee Kontulan monipuolisen palvelukeskuksen yhteydessä. Välimatkat asiakkaiden luo eivät ole kovin pitkiä ja käytössämme on tällä hetkellä kaksi autoa, polkupyöriä sekä sähköpyörä.

Perustehtäväsi on asiakkaan perushoito kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien sekä asiakkaan lääkehoito ja erilaiset sairaanhoidolliset toimenpiteet, joihin saat työssä perehdytyksen. Käytämme päivittäisessä hoitotyössä Leanausta työn sujuvoittamiseksi. Asiakastyön lisäksi jokainen lähihoitaja toimii myös 6-8 asiakkaan vastuuhoitajana huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien sekä liikkumissopimusten tekemisestä sekä toteuttamisesta. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja ja kohtuulliset toivomukset työvuoroista huomioidaan suunnittelussa.

Odotamme sinulta ennen kaikkea positiivista asennetta sekä kykyä ja halua työskennellä niin moniammatillisessa työryhmässä kuin yksin asiakkaan kotona. Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme löydät alta, kohdasta linkki lisätietoihin.

Olet tervetullut reippaaseen ja mukavaan joukkoomme. Perehdytämme sinut hyvin alueeseen sekä asiakkaisiin.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö, 2-vuorotyö