(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Tehtävän kuvaus


Meillä Myllypuro 1 lähipalvelualueella on haettavissa lähihoitajan hoitovapaansijaisuus. Sijaisuus alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Hoitovapaa on 12.11.2020 asti ja voi jatkua tämänkin jälkeen.

Tiimitilamme sijaitsevat Myllypurossa Alakiventiellä ja asiakkaamme asuvat Myllypuron alueella. Matkat asiakkaiden luokse tehdään kävellen tai pyörällä, joten palkan lisäksi saat kätevästi samalla myös hyötyliikuntaa. Alueellamme on yksi sähköpyörä lisäksi käytettävissä on muutama auto.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu kotona asuvien asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä muun tiimin työntekijöiden tuella. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös varallaoloa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimettyjen perehdyttäjien opastuksessa. Teet kotikäynnit vähintään viikon ajan toisen hoitajan kanssa tutustuen kollegoihisi, alueeseen ja asiakkaisiimme. Ilta- ja viikonloppuvuoroihin sinut perehdytetään erikseen. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja perehdyttää sinut lääkehoidon toteuttamiseen. Tämän jälkeen perehdytys jatkuu yksilölliset tarpeet huomioiden. Olet sydämellisesti tervetullut joukkoomme!

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, monia suuren työnantajan henkilöstöetuja ja mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon. Lisäksi käy katsomassa Helsingin kaupungin kotihoidon Facebook sivuilta, mitä kaikkea Helsingin kotihoidossa ollaan tehty Helsinkiläisten kotihoidon asiakkaiden kanssa.


Kelpoisuusehto


Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto. Tehtävän peruspalkka 2294,47 e/ kk.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto. Tehtävän peruspalkka 2198,13 e/ kk.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö, 2-vuorotyö