(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen vuoden 2019 loppuun asti. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Työkavereinasi tiimissä on 16 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa. Asiakkaina kotihoidossa on pääsääntöisesti vanhuksia ja vammaisia, jotka tarvitsevat tukeasi perushoidossa, lääkityksessä tai muissa arjen toiminnoissa.


Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, perehdytyksen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen sekä työterveyshuollon palvelut. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa.
Lisätietoa henkilöstöeduista löydät osoitteesta helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Varaudu tulemaan haastatteluun jo hakuaikana.

Kotihoidon rekrytoinnin kampanjasivulla on julkaistu leikkimielinen hoitajatesti, joka on suunniteltu työnhakijoita varten. Näet minkälainen hoitaja olet. Linkki testiin on alempana tässä ilmoituksessa kohdassa: lisätietoja tehtävästä antaa.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja).

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Jaksotyö, 2-vuorotyö