(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tehtävän kuvaus


Tule töihin osaavien ammattilaisten pariin Laakso 1 lähipalvelualueelle.

Tarjolla on lähihoitajan 50% osa-aikatyö ajalle 2.9.-17.11.2019.

Tiimimme on saanut keikkalaisilta positiivista palautetta työntekijän hyvästä vastaanotosta, huumorista, iloisuudesta, asiakaskäyntien hyvästä perehdytyksestä sekä mukavasta ja rennosta ilmapiiristä.

Sinä voit olla kokenut, vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä lähihoitaja. Perehdytyksen saat tiimin omilta työntekijöiltä. Toivomme, että olet luotettava, asiakaslähtöinen, huumorintajuinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet kiinnostunut erilaisten ikäihmisten kanssa työskentelystä ja haluat omalla panoksellasi kehittää kanssamme toimivampaa kotihoitoa sekä yhteistyötä muiden moniammatillisten osaajien kanssa.

Työpisteemme sijaitsee Pikku-Huopalahdessa, aivan raitiovaunu 10 pysäkin tuntumassa, joten et tarvitse ajokorttia.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Käytämme PegasosMukana- tietojärjestelmää.

Kotihoitotyö on vaativaa ja monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja ja varallaoloa.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


2-vuorotyö, jaksotyö