(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa töihin osaavien ammattilaisten joukkoon Keskisen kotihoidon Kallio 2 lähipalvelualueelle, Hakaniemen-tiimiin!

Tarjolla on lähihoitajan 80% osa-aikatyö ajalle 2.9.-15.12.2019. Työ voi sopimuksen mukaan painottua ilta- ja viikonlopputyöhön.

Hakaniemen-tiimin hoitajat kuvailevat omaa tiimiään seuraavasti; olemme rento, iloinen, moniammatillinen, sosiaalinen ja aktiivinen tiimi!

Voit olla kokenut konkari, vastavalmistunut lähihoitaja tai lähihoitajan opintoja viimeistelevä työntekijä. Perehdytämme uuden työntekijän itse. Toivomme, että olet luotettava, avulias, asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tärkeää on olla kiinnostunut kotihoitotyöstä sekä työskentelystä ikäihmisten parissa.

Työpisteemme sijaitsee Sörnäisissä, viihtyisissä tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä osoitteessa Käenkuja 1 B, 7. kerros. Alueellamme liikutaan kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla; ajokorttia et meidän alueella tarvitse.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Käytämme myös PegasosMukana- tietojärjestelmää.

Kotihoitotyö on vaativaa ja monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja ja varallaoloa.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Jätäthän hakemuksen helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


2-vuorotyö, jaksotyö