(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tehtävän kuvaus


Nyt mahdollisuus päästä mukaan hyvään työporukkaan!

Meillä on opintovapaan lähihoitaja sijaisuus haussa, oletko Sinä meidän uusi työkaveri?

Me olemme työhön motivoituneita, joustavia, ja osaavia hoitotyön ammattilaisia. Meillä on hauskaa yhdessä, olemme toisiamme kohtaan ymmärtäväisiä, ja meillä on miellyttävä työilmapiiri.
Etsimme joukkoomme reipasta kotihoidon työstä kiinnostunutta lähihoitajaa.

Osa 29 työntekijästä tekee Voiman mukaisia työvuoroja (tarkoittaa lyhyesti sitä, että tekemällä hiukan pidempiä vuoroja saa vastaavasti enemmän vapaapäiviä ja vältytään yhden päivän vapailta). Kehitämme toimintaamme ketterien kokeilujen hengessä ja olemme osa Meidän Munkka monipuolinen palvelukeskusmalli hanketta. Uudet ideat ovat tervetulleita. Teemme työtä "arvokkaassa elämässä"-hengessä tavoitteena hyvä asiakaskokemus.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toimitaan vastuuhoitajamallin mukaisesti huolehtien mm. hoitosuunnitelman päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä. Toivomme sinun osaavan nauraa sekä itsellesi, että varsinkin meidän kanssa.

Käytämme asiakaskäynneillä PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Alueemme välimatkoista selviytyy kävellen tai pyörällä, jos auton käyttö tuntuu vieraalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.


Luemme eduksi


2-vuorotyö, jaksotyö