(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Tehtävän kuvaus


Tule meille kotihoitoon Malmi 2 lähipalvelualueelle. Meille on avautumassa vanhempainvapaan sijaisuus, johon nyt etsimme sinua osaava lähihoitaja.

Työsuhde 15.9.2019-1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa, sinulla on positiivinen asenne omaan ammattiin ja luot hyvää työilmapiiriä työpaikalle, olet itsenäinen ja itseohjautuva, mutta osaat työskennellä myös isossa ryhmässä? Pääset kanssamme kehittämään kotihoitoa ja kehittymään ammatillisesti mukavassa ja osaavassa työyhteisössä.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin hoitajien kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja ja varallaoloa. Käytössämme on PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmä, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen ja mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi mm. hyvän perehdytyksen, työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen sekä työterveyshuollon palvelut. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa.

Lisätietoa henkilöstöeduista löydät osoitteesta helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta. Varaudu tulemaan haastatteluun jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2 vuorotyö