(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Tehtävän kuvaus


Hopeatien palvelutalo tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 75 asukkaalle palveluasumisen ja ryhmäkotien puolella. Ryhmäkoteja on kolme, joista jokaisessa asuu 14 asukasta. Ympärivuorokautisen hoidon lisäksi, Hopeatien palvelutalossa on palvelukeskustoimintaa. Teemme työtä moniammatillisesti ja työyhteisöömme kuuluu monien eri ammattiryhmien osaajia. Palvelutalon toiminta-ajatuksena on tarjota asukkailleen turvallista, laadukasta ja viihtyisää asumista ja elämistä.

Haemme lähihoitajaa ryhmäkoteihin sijaisuuteen ajalle 26.8.2019-31.1.2020.

Työyhteisöömme sopii parhaiten joustava, iloinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva henkilö. Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut vanhusten hoitotyöstä ja työilmapiirin ylläpitämisestä omalta osaltasi. Asukkaamme on muistisairaita ja hoidamme asukkaamme osastolla loppuun asti. Noudatamme vastuuhoitajuutta ja tiimillemme on tärkeää, että jokainen sitoutuu yhteisöllisyyden ja vastuuhoitajuuden arvoihin. Teemme paljon yhteistyötä moniammatillisesti ja asukkaidemme omaisten kanssa. Ryhmäkodissa asuu myös kaksi kissaa asukkaidemme ja hoitajien ilona. Työhön kuuluu toisinaan työskentelyä myös muissa palvelutalon yksiköissä. Meillä on paljon sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, joiden ohjaaminen kuuluu työnkuvaan.

Työ on kolmivuorotyötä, sisältäen yövuoroja. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti tiimin kesken ja pääset vaikuttamaan omiin vuoroihisi. Tarjoamme hyvää huumorintajua, monipuolisen lähihoitajan kuvan, mahdollisuuden käyttää omaa osaamistasi ja kehittyä siinä. Ryhmäkodissamme on hyvä ja avoin työilmapiiri. Yksikössä työskentelevät työkaverit ovat osaavia ja sitoudumme perehdyttämään uuden työkaverin hyvin.

Jätäthän hakemuksen helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


Aitoa kiinnostusta muistisairaiden hoitotyöhön.