(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen 13-paikkaiseen muistisairaiden ryhmäkoti Tilhikotiin. Tehtävässä voi aloittaa 26.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme yhteistyökykyisiä, vanhustyöhön innostuneesti ja kehittämismyönteisesti suhtautuvaa lähihoitajaa. Odotamme innostusta työskennellä asukaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä luovuutta ja joustavuutta. Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa on apuna Terveys-Effica. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin.

Lähihoitajat työskentelevät moniammatillisessa hoitotiimissä. Työ on asukkaiden toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää. Tavoitteena on varmistaa heille yksilöllinen, aktiivinen ja hyvä elämä. Työ on 3-vuorotyötä sisältäen aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2140,35 e/kk