(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme innostunutta, osaavaa, monipuolista ja motivoitunutta hoitajaa työskentelemään Kinaporin päivätoimintayksikkö Sointuun, joka tarjoaa fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kuntoutusta 15 ikääntyvälle helsinkiläiselle päivittäin kahdessa vuorossa.

Toiminnassa korostuvat kokonaisvaltaisuus, asiakkaan arvokas kohtaaminen ja hänen elämäntarinansa. Päivätoiminta Sointu on itseohjautuva tiimi, jonka jäsenet haastattelevat ja valitsevat tiimiinsä uuden työntekijän.

Päivätoiminnan hoitajana työskentelee vastuuhoitajana. Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaan hoitosuunnitelmasta ja Rava ja RAI -arvioinneista. Päivätoiminta on arkikuntoutumista tukevaa toimintaa. Kinaporin Soinnussa toteutetaan erilaisia pienryhmiä asiakkaan tarpeista lähtien. Lisäksi tulet työskentelemään arviointi ja kuntoutusosasto Fenixissa n. 2-4 työvuoroa/kolmessa viikossa.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja, joka tarjoaa hyvät kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet sekä henkilöstöedut.

Haastatteluun valituille järjestetään ryhmähaastattelut hakuajan loputtua.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


- kokemusta vanhustyöstä - vahvaa hoidollista osaamista. - ryhmänohjaustaitoja - ikäihmistä kunnioittavaa asennetta - kehittävää työotetta - valmiutta muutoksiin.