(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Tehtävän kuvaus


Pitkään Maunulan kotihoidossa työskennellyt lähihoitajamme jäi eläkkeelle ja nyt haemme hänelle seuraajaa Maunula 2 lähipalvelualueelle. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Meillä on myös määräaikaisia työsuhteita vuosiloma- ja opintovapaan sijaisille.

Etsimme reipasta ja positiivista lähihoitajaa/perushoitajaa työyhteisöömme. Huomioimme haussa myös vastavalmistuneet lähihoitajat.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden toimintakyvyn tukemista, hoidon suunnittelua ja arviointia sekä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä. Maunulan kotihoidossa tehdään myös tiivistä yhteistyötä Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen kanssa.

Toivomme sinulta sairaanhoidollista ja perushoidollista osaamista ja kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Odotamme sinulta työhön sitoutumista ja innostusta kehittää asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varalla oloa. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä ja autoja. Suunnittelemme kotikäynnit niin, että ne ovat mahdollisimman lähellä toisiaan.

Maunulan kotihoidon toimitilat sijaitsevat Suursuon sairaalassa Pohjois-Helsingissä. Maunula sijaitsee Hämeenlinnanväylän, Kehä 1:n ja Tuusulanväylän välissä. Kulkuyhteydet alueelle ovat hyvät myös Helsingin ulkopuolelta niin bussilla kuin omalla autollakin.
Maunula on perinteikäs kaupunginosa, jossa luonto ja palvelut ovat lähellä.

Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti sivulla olevasta linkistä. Sivustolla voit tutustua myös muuten Helsingin kotihoitoon ja Stadin soteen työnantajana.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


jaksotyö, 2-vuorotyö