(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Töölö 2 kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen toimeen. Työ alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, itsenäistä ja monipuolista, ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana ja työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa.

Alueellamme on hyvät perehdyttäjät, jotka perehdyttävät sinut lähihoitajan työhön. Toivomme sinulta aktiivista työotetta.

Käytämme PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Tiimimme on mukana itseohjautuvuuden tiimityöskentelyssä. Toivomme sinulta kiinnostusta tiimityön kehittämiseen, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tilamme sijaitsevat Etu-Töölössä, Kivelän sairaala-alueella.

Tervetuloa täydentämään Ilmari-tiimiämme sekä jakamaan osaamistasi ja oppimaan uutta moniammatillisessa tiimissämme.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti: www.hel.fi/www/toihinsoteen. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


2294,47 e/kk