(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Haaga 1 kotihoitoon kotihoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa/hoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen, joka täytetään 26.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haaga 1 kotihoidon lähipalvelualue sijaitsee vehreässä Pikku-Huopalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asiakkaat asuvat 1,5km säteellä kotihoidon toimistolta Pikku-Huopalahden, Etelä-Haagan ja Niemenmäen alueilla, joten matkat voi taittaa kävellen, pyörällä tai autolla.

Kotihoitotyö on monipuolista, haasteellista ja itsenäistä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Kotihoidon työ pitää sisällään muun muassa sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaan hoitoa sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaan kohtaamista. Tiimissä toimii vastuuhoitajuus. Meillä saat työhösi tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen sekä tukea ja tsemppiä tiimin muilta jäseniltä.

Työyhteisömme on avoin ja toimiva. Pyrimme kuuntelemaan ja kunnioittamaan työtoveria. Toivommekin työntekijältä omaa aktiivista ja positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Haaga 1 kotihoidon lähipalvelualueen tiimissä on nyt 26 työntekijää, josta 4 on terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa, 22 lähi- tai perushoitajaa sekä kotihoidon ohjaaja. Tiimin käytössä on oma fysioterapeutti, jonka kanssa kehitämme hoitotyötä kuntouttavaan suuntaan.

Haaga 1 kotihoidon tiimissä voi tehdä halutessaan Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja, jolloin työpäivät ovat 9 tunnin mittaisia ja vapaapäiviä on 8 päivää / 3 viikkoa. Työ on 2-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle hyvät ja laajat koulutusmahdollisuudet ja muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään iloiseen joukkoomme.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 12 kk: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kokemuksen kotihoidosta
Pegasos- ja RAI -osaamisen