(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Tehtävän kuvaus


Oletko vailla mielenkiintoista työtä ja haluatko vaihtelua työelämääsi?
Tässä sinulle hyvä tilaisuus! Haemme lähihoitajaa kolmivuorotyöhön Myllypuron monipuoliseen palvelukeskukseen osastolle 4 opintovapaan sijaisuuteen ajalle 19.8-31.12.2019.

Meillä asukas on oman elämänsä päähenkilö ja omaiset tärkeä osa yhteisöämme.
Osastomme asukkaat toivovat sinulta, että olet työhösi paneutunut auttavainen, ystävällinen, huumorintajuinen, arjen hyvä ystävä ja toiset ihmiset huomioon ottava ammattilainen.

Osastollamme on hyvä ilmapiiri ja teemme työtä yhdessä. Kokeilemme rohkeasti uusia asioita ja osastollamme saat hyödyntää osaamistasi monipuolisesti. Meillä kehitetään työyhteisön itseohjautuvuutta ja johdamme työtä yhdessä.

Etsimme joukkoomme sinua, joka teet vanhustyötä suurella sydämellä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, iloista mieltä ja innostusta kehittää toimintaamme.

Osastollamme on 34 asukasta, joista 21 on lyhytaikaishoidossa ja 13 ympärivuorokautisessa hoidossa. Myllypuron monipuolinen palvelukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemen sairaalarakennuksessa osoitteessa Kettutie 8, jossa olemme väliaikaisesti peruskorjauksen vuoksi kesään 2021.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2140,35 e/kk