(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin sosiaali- ja terveystoimialalla työskentelee noin 14 000 alan ammattilaista ja asiantuntijaa. Toimintaa on eri puolilla Helsinkiä ja lähikuntia.

Tule osaavien ammattilaisten joukkoon Malminkartanon LPa1- tiimiin. Meillä on sijaisuus avoinna 31.5.2020 saakka.

Malminkartanon kotihoito kuuluu Läntiseen kotihoitoon. Malminkartanon kotihoidossa kehitämme aktiivisesti toimintaamme. Työyhteisömme on hyvin nuorekas ja innovatiivinen. Me haluamme tuottaa laadukasta ja hyvää kotihoitoa. Keräämme jatkuvaa palautetta asiakaskokemuksesta. Tule meille kehittämään kotihoitoa.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa perushoidon asiantuntijana, työ on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin muiden toimijoiden kanssa. Työhön kuuluu myös sairaanhoidollisia tehtäviä. Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmää.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa ja viikonlopputyötä.

Perehdytämme sinut hyvin sekä työhön että alueeseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kaupungin henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat kohdasta linkki lisätietoihin.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


2-vuorotyö