(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Tehtävän kuvaus


Hei sinä hoitotyön ammattilainen tai siihen tähtäävä alan opiskelija!

Etsimme lisävahvistusta mukavaan tiimiimme ajalle 12.8.2019-31.5.2020. Aloitus sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyön tekeminen esim. 80% on mahdollista.

Perehdytämme uuden työntekijän. Toivomme sinulta arkijärkeä, luotettavuutta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tärkeää on, että olet kiinnostunut kotihoitotyöstä sekä työskentelystä ikäihmisten kanssa heidän omissa kodeissaan.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista sisältäen kuitenkin tiimin tuen tarpeen vaatiessa.

Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Käytämme työssämme PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmää.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa sisältäen myös viikonloppu- ja varavuoroja.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut kuten työsuhdeasunnon tarvittaessa, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lähihoitaja opiskelija;
Vanhat tutkintoperusteet: Hoito- ja huolenpito harjoitteluineen suoritettu.
Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna. Osaamisalaopinnoissa (Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen tai Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala) kotihoidon harjoittelu suoritettuna tai muu kokemus hoitotyöstä.


Luemme eduksi


2294,47 e/kk