(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsimme useita lähihoitajia kotihoidon sijaisuuksiin Mesimarjasi Oy:lle. Mesimarja on lämminhenkinen kotihoidon kumppani yksityisille ja yhteisöille. Ajatuksena toiminnassa on tuottaa laadukasta palvelua ja yksi peruslähtökohdista yrityksessä on työntekijän työhyvinvointi. Mesimarjalaisia on nyt noin 20 maailmalla.

Työt alkavat hakijan toivomuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pikaisesti. Työkohteita on Tampereen, Lempäälän, Valkeakosken, Nokian ja Ylöjärven alueilla. Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi ja alueeseesi ja pakollisia vuoroja ei ole. Voit tehdä työtä myös oman työsi tai opintojesi ohella. Työvuoroja on tarjolla joka päivälle, joten saat tästä myös kokoaikaisen työn halutessasi. Työt aloitetaan MediPowerin kautta ja tarjoamme mahdollisuuden rekrytoitumiseen Mesimarjan pitkäaikaiseksi työntekijäksi kotihoidon vakioasiakkaita hoitamaan, näillä asiakkailla käyntiajat ovat pidempiä.

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ kotihoidossa on 2-vuorotyötä. Aamuvuoro pääsääntöisesti klo 7-15 ja iltavuoro klo 15-21.30. Lähihoitajan tehtävät ovat kotihoidossa itsenäisesti tehtävää perushoidollista työtä liikkuen kotihoidon asiakkailla.

Työtehtävät perushoidollisia tehtäviä kuten asiakkaan terveyden tilan tarkastaminen, lääkkeiden anto, verensokerin mittaaminen, ruoan lämmittäminen sekä pieniä kotitöitä liittyen asiakkaan kotona pärjäämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukaista pätevyyttä, sekä hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Työntekijä voi olla myös viimeisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija, jolla lääkeluvat kunnossa.

Toivomme aiempaa työkokemusta lähihoitajan tehtävistä. Työssä tulee olla hygieniapassi ja lääkehoitoluvat tulee olla suoritettuna. Suomen kielen hyvä osaaminen on edellytyksenä kotihoidon tehtäviin. Työtehtävissä välttämätön vaatimus on B-ajokortti ja ajotaito, toisissa kohteissa on auton käyttömahdollisuus, toisissa välttämätön oma auto.

Tarjoamme:

- Joustavan työpaikan. Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omiin työvuoroihisi, ja pakollisia vuoroja ei ole.
- Mahdollisuuden hankkia monipuolisesti työkokemusta kotihoidon työtehtävistä.
- Pääset osallistumaan virkistystapahtumiin. Mesimarjalaisille järjestetään kerran kuukaudessa virkistystapahtuma. Tapahtuma voi olla teatteria, keilausta tms. Ehdotuksia tapahtumista otetaan työntekijöiltä vastaan.
- Mahdollisuuden päästä asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen kotihoidon vakioasiakkaita hoitamaan. Näillä asiakkailla on sovittu pidemmät käyntiajat ja työssä voi olla myös asiointiapua, ulkoilua yms.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme www.medipower.fi jo tänään, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@medipower.fi tai p. 045 139 7492

Avainsanat: lähihoitaja, sijaisuus, kotihoito, hoitotyö, keikka, Pirkanmaa, Tampere, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi