(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Keskisen kotihoidon resurssipooliin lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2019. Työaika painottuu arkiaamuihin, mutta mahdollista on myös tehdä ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Voit olla hoitajana joko vastavalmistunut tai kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät työyhteistaidot.

Keskisessä kotihoidossa on resurssipooli, jossa työskennellään kaikilla keskisen kotihoidon lähipalvelualueilla sijaistaen lähihoitajien lyhytaikaisia poissaoloja. Resurssipoolin hoitajilla ei ole vastuuasiakkaita vaan he keskittyvät alueen tiimeissä asiakaskäyntien toteutukseen. Käytämme PegasosMukana- tietojärjestelmää. Resurssipoolin työntekijät kokoontuvat säännöllisesti tiimikokoukseen.

Keskiseen kotihoitoyksikköön kuuluu Kallion, Vallilan ja Koskelan kotihoidot. Kallion kotihoidon viiden lähipalvelualueen työpiste sijaitsee Sörnäisissä, Käenkujalla. Vallilan terveysasemalla on kolme kotihoidon lähipalvelualuetta ja Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa on kolme lähipalvelualuetta.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa ja jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Kerromme mielellämme lisää jos jokin jäi mietityttämään. Käy vilkaisemassa myös facebooksivut osoitteessa: https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Haastattelut suoritetaan 22.7.2019-29.7.2019.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Jaksotyö