(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Vironniemi 1 kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Ensisijainen työalueesi tulee olemaan Vironniemi 1 kotihoidossa, mutta sinulla tulee olla valmius liikkua tarvittaessa myös muilla eteläisen kotihoidon lähipalvelualueilla.

Kotihoito on osa Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan toimintaa. Kotihoitoa toteutetaan moniammatillisena, asiakkaan omia voimavaroja huomioivana tiimitoimintana. Tavoitteenamme on asiakkaan turvallinen selviytyminen ja toimiminen kotona mahdollisimman pitkään.

Tarjoamme asiakkaillemme heidän hoidon tarpeisiinsa perustuvaa moniammatillista, osaavaa ja laadukasta hoitoa, jotta aktiivinen ja turvallinen kotona eläminen on mahdollista. Painoalueitamme ovat kuntoutumista tukeva hoitotyö, arkiliikkumisen tukeminen, turvallinen lääkehoito ja hyvä ravitsemus.

Lähihoitajan työ on monipuolista, itsenäistä ja sopivasti haasteellista, joten se mahdollistaa hoitotyön ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa.

Vironniemen kotihoito sijaitsee Kruunuhaassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tänne on lyhyt matka juna-asemalta.

Asiakkaamme asuvat Kruununhaassa ja Katajanokalla. Lupaamme hyvän perehdytyksen työhön ja moniammatillisen tiimimme tuen. Tervetuloa osaavaan, työhyvinvointia arvostavaan työyhteisöömme.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, merkityksellisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Autamme tarvittaessa myös työsuhdeasunnon järjestämisessä (lisätiedot: stadinasunnot.fi.)

Täytä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


2294,47 e/kk