(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa töihin lähihoitajajoukkoomme Malmi 3 kotihoidon lähipalvelualueelle!

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidollisissa tehtävissä osana tiimiä ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Teet hoitotyötä jossa huomioidaan asiakkaan oma toimintakyky ja pyritään edesauttamaan sitä. Vastaat asiakkaan hoitosuunnitelmasta, osallistut hoidon perushoidolliseen ja sairaanhoidolliseen toteuttamiseen ja suunnitteluun sekä arvioit asiakkaiden hoitoa sekä huolehdit heidän tukipalveluiden saamisesta. Toimimme vastuuhoitajuuden periaatteiden mukaan.

Joukoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa. Työ on jaksotyötä eli vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa. Työ sisältää myös varallaoloa. Olemme reipas ja iloinen tiimi, jossa työskentelee monenlaisen työkokemuksen omaavia henkilöitä.

Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausta, jonka avulla kirjaamme asiakkaan kotona asiakaskäyntimme. Työtilamme sijaitsevat aivan Puistolan aseman kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikumme paljon autolla ja pyörällä, asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Fallkullan ja Malmin alueilla.

Kotihoitotyö on monipuolista, haasteellista ja itsenäistä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Perehdytämme sinut tarvittaessa lähihoitajan kotihoitotyöhön. Toivomme sinulta kotihoidon työn vaatimaa sairaanhoidollisten tehtävien osaamista.

Tutustu kotihoidon työnantajasivuihin ilmoituksen "lisätietoa" -linkistä tai kopioi https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi -linkki selaimeen. Tutustu sivuilla kotihoidon arkeen ja testaa millainen hoitaja sinä olisit!

Tule joukkoomme tekemään yhdessä hyvää, mielekästä kotihoitotyötä hoivaten ja pitäen huolta asiakkaistamme, jotka tarvitsevat hoitoamme kotiin!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


- Ajokortin ja ajotaidon
- Hoitotyön ja kotihoidon kokemuksen
- RAI-osaamisen
- Pegasos-osaamisen.