(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään 30-paikkaiseen palveluasumisyksikköön. Tehtävässä voi aloittaa 8.7.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja työskentelee osana moniammatillista hoitotiimiä. Työ on asukkaiden toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää. Tavoitteena on varmistaa heille yksilöllinen, aktiivinen ja hyvä elämä. Työ on 3-vuorotyötä sisältäen aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä.

Etsimme joukkoomme yhteistyökykyistä, vanhustyöhön innostuneesti ja kehittämismyönteisesti suhtautuvaa lähihoitajaa. Odotamme innostusta työskennellä asukas/asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa on apuna Terveys-Effica. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2140,35 euroa/kk