(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme innostunutta, hoitotyön kehittämisestä kiinnostunutta, vanhustyön ammattilaista kotihoitoon Haaga 5 lähipalvelualueelle.

Oletko aina haaveillut itsenäisestä ja liikkuvasta työstä hoitoalalla?
Kiinnostaako sinua monipuolinen hoitotyö Lean-johtamismenetelmää käyttävässä työyhteisössä?

Tarjoamme sinulle riittävän perehdytyksen, jonka pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perushoidosta vastaaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Edellytämme sinulta sairaanhoidollista osaamista ja kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Käytössämme on Pegasos-Mukana toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat käynnit asiakkaan luona välittömästi ja reaaliaikaisesti Pegasos-potilastietojärjestelmään.

Käytössämme on polkupyöriä ja autoja liikkumiseen. Työnsuunnittelijamme suunnittelevat kotikäynnit mahdollisimman tasapuolisesti ja osoitteen mukaan optimaalisesti.

Kotihoidon toimitilat sijaitsevat Pohjois-Haagassa ja Lassilassa, kulkuyhteydet ovat hyvät. Saman katon alla toimii toinenkin lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut; mm. alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi - järjestelmän kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


38.45 h/vk