(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Lähihoitaja

Työavain 2-363-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 03.06.2019 (päättyy 01.03.2020)
Hakuaika päättyy 03.06.2019 kello 15:45
Kauklahden elä ja asu seniorikeskus , Hansakartano 4 02780 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Pitkäaikaishoito
Vanhusten hoito

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa lähihoitajaksi Kauklahden elä ja asu seniorikeskukseen! Seniorikeskus toimii Espoon Kauklahdessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Seniorikeskuksen asumisyksikössä asuu 74 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa senioria. Toiminta asumisyksikössä on yhteisöllistä. Kaikki otetaan mukaan päivittäiseen toimintaan, eikä ketään jätetä pysyvästi vuoteenomaksi. Henkilökunta elää työpäivänsä yhdessä asukkaiden kanssa. Lähihoitajana vastaat monipuolisesti asukkaiden hyvinvoinnista. Olet kiinnostunut asukkaiden elämänhistoriasta ja osaat huomioida sen päivittäisessä toiminnassa. Huolehdit asukkaiden perushoidosta ja mahdollistat asukkaiden osallistumisen arjen askareisiin ja viriketoimintaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaan, asukkaan omaisten sekä muiden ammattilaisten, kuten sairaanhoitajien, hoiva-avustajien ja laitosapulaisten kanssa. Toimit omahoitajana ja vastaat palvelusuunnitelmien tekemisestä ja arvioinnista käyttäen hyväksi RAI-mittaria. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tiloissa, joissa hyödynnetään hoivateknologiaa. Saat perehdytyksen hoivateknologiajärjestelmien käyttöön ja pääset luomaan uusia toimintakäytäntöjä. Lisäksi saat käyttöösi Espoon kaupungin hyvät henkilöstöedut ja työterveyshuollon palvelut. Työ alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään sitoutumista palvelukonseptin mukaisen toiminnan toteuttamiseen, Valviran rekisteröintiä ja hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta, aktiivisuutta ja halua oppia uutta sekä myönteistä asennetta hoivateknologian käyttöön ja viriketoiminnan järjestämiseen. Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Arvostamme kokemusta vanhusten asumispalvelusta, Effica- ja Rai-mittari tuntemusta, luovuutta sekä kiinnostusta uusien toimintakäytäntöjen kehittämiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2167,12 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
palveluesimies Kirsi Kanerva
0503695643
kirsi.kanerva@espoo.fi

palveluvastaava Sari Lindgren
0407192415
sari.lindgren@espoo.fi