(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Tehtävän kuvaus


Oletko kiinnostunut työskentelemään arviointi- ja kuntoutusyksikössä?
Jos vastasit kyllä - saatat olet etsimämme henkilö!

Etsimme tiimiimme uutta lähihoitajaa!

Tammihovi on 28 asiakkaan arviointi- ja kuntoutusyksikkö (08/19 alkaen asiakaspaikkoja 24). Teemme työtämme moniammatillisesti, asiakkaiden aktiivista arkea tukien. Työmme on asiakaslähtöistä ja yhteisöllisyys on yksikössämme kantava voima.

Tammihovissa sinulla on mahdollisuus työskennellä oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Arvostamme asukaslähtöistä työtapaa, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta kehittää hoitotyötä. Ripaus huumorintajua on myös aina paikallaan.

Lähihoitajana toimit tärkeässä roolissa osaavassa, moniammatillisessa tiimissä toteuttaen asiakkaiden hoidon ja kuntoutumisen suunnittelua sekä toteutusta. Keskeistä hoitotyössä on asiakkaan toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö mm. omaisten, kotihoidon sekä HelppiSeniorin asiakasohjaustiimin kanssa.

Me tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, mielenkiintoisen ja innostavan työn sekä suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa.

Työ on vuorotyötä.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.7.2019

Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Voimassa olevat LOVE-luvat
RAI-osaamisen