(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Harvoin tarjolla!

Sinulla on nyt hieno mahdollisuus liittyä osaavien ammattilaisten joukkoon Keskisen kotihoidon Kallio 2 lähipalvelualueen Hakaniemen-tiimiin!

Etsimme upeaan joukkoomme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.7.-31.12.2019.

Hakaniemen-tiimin hoitajat kuvailevat omaa tiimiään seuraavasti; olemme rento, iloinen, moniammatillinen, sosiaalinen ja aktiivinen tiimi!

Perehdytämme uuden työntekijän itse. Toivomme, että olet luotettava, avulias, asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tärkeää on olla kiinnostunut kotihoitotyöstä sekä työskentelystä ikäihmisten parissa. Kokemus kotihoitotyöstä luetaan eduksi.

Työpisteemme sijaitsee Sörnäisissä, viihtyisissä tiloissa, osoitteessa Käenkuja 1 B, 7. kerros.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Käytämme myös PegasosMukana- tietojärjestelmää.

Kotihoitotyö on vaativaa ja monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja ja varallaoloa. Saat hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen työssäsi.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


2294,47 e/ kk