(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa töihin reippaaseen, hyvän fiiliksen lähihoitajajoukkoomme Malmi 3 kotihoidon lähipalvelualueelle!

Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Aloitusajankohtaan on mahdollista vaikuttaa oman tilanteen mukaan.

Kotihoidossa hoidetaan ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät ilman apuja selviydy itsenäisesti kotona. Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidollisissa ja sairaanhoidollisissa tehtävissä. Teet hoitotyötä, jossa huomioidaan asiakkaan oma toimintakyky ja pyritään edesauttamaan sitä kuntouttava työote huomioiden. Vastaat asiakkaan hoitosuunnitelmasta, osallistut hoidon perushoidolliseen ja sairaanhoidolliseen toteuttamiseen ja suunnitteluun, arvioit asiakkaiden hoitoa sekä huolehdit heidän tukipalveluiden saamisesta.

Joukoomme kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa. Työ on jaksotyötä eli vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa, viikon jokaisena päivänä. Työ sisältää myös varallaoloa. Olemme humoristinen, positiivinen työtiimi, jossa työskentelee monenlaisen työkokemuksen omaavia henkilöitä. Työtahtimme on ajoittain vaativaa, teemme merkityksellistä asiakastyötä ja voimme itse vaikuttaa sen sisältöön.

Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausta, jonka avulla kirjaamme asiakkaan kotona asiakaskäyntimme. Työtilamme sijaitsevat aivan Puistolan aseman kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikumme paljon autolla ja pyörällä, asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Fallkullan ja Malmin alueilla.

Kotihoitotyö on monipuolista, haasteellista ja itsenäistä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Perehdytämme sinut hyvin kotihoitotyöhön.

Tutustu kotihoidon työnantajasivuihin ilmoituksen "lisätietoa" -linkistä tai kopioi https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi -linkki selaimeen. Tutustu sivuilla kotihoidon arkeen ja testaa millainen hoitaja sinä olisit!

Tule joukkoomme tekemään yhdessä hyvää, mielekästä kotihoitotyötä hoivaten ja pitäen huolta asiakkaistamme!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Ajokortin ja ajotaidon
Hoitotyön ja kotihoidon kokemuksen
RAI-osaamisen
Pegasos-osaamisen.