(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Tehtävän kuvaus


Oletko Sinä etsimämme lähihoitaja?

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen motivoitunutta, ikääntyneiden hoitotyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunutta lähihoitajaa palveluasumisen Ulappa-tiimiin. Työsuhde alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Palvelutalo Rudolf tarjoaa kodin 124 ikäihmisille kolmessa tehostetun palveluasumisen tiimissä ja yhdessä ryhmäkodissa. Rudolfin palvelutalossa toimii myös palvelukeskus ja lisäksi talossamme asuu neljä alle 25-vuotiasta nuorta sekä kehitysvammaisia asiakkaita.

Lähihoitajana pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista hoitotyötä, jossa voit hyödyntää kykyjäsi ja syventää omaa osaamistasi. Käytössämme on vastuuhoitajamalli ja työhösi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen laadukkaan elämän suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Meillä on tarjota työsi tueksi moniammatillinen osaava joukko vanhustyön ammattilaisia. Kehitämme tiimissämme itseohjautuvuutta, jossa otamme vastuuta omasta ja yhteisestä työstä. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Toimintamme pohjautuu ihmislähtöisyyteen ja yhteisöllisyyteen. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään, toimivaa arkea ja juhlaa. Toivomme siksi sinulta rentoa ja reipasta otetta sekä paljon hurttia huumoria. Rohkeus ja hyvät tiimityötaidot ovat vahvuuksiasi! Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa vaan pidämme tärkeänä hakijan asennetta, halua oppia uutta sekä sitoutua työhön!

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Voit kurkata arkeamme osoitteesta;
https://www.facebook.com/palvelutalorudolf1/

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


2140,35 e/kk