(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Kontula 2 kotihoitoon lähihoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan; ensin vuosiloman sijaisuus. mikä jatkuu äitiyslomana alkaen 13.07.2019. Maantieteellisesti pieni alueemme sijaitsee Kontulan ytimessä ja toimitilamme ovat Kontulan MPK:ssa. Alueellamme pärjää hyvin kävellen tai pyörällä liikkuen.

Kontula 2 on yksi Kontulan lähialueen neljästä tiimistä. Tiimimme on jaettu alueellisesti kolmeen pienryhmään ja pienryhmässä on 8-10 hoitajaa. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä Voima-hankkeen mukaista työaikaa.

Kotihoidon uusi visio on Stadin kotihoito - kunnon hoitoa kotona.

Lähihoitaja on perushoidon asiantuntija; työ on itsenäistä ja monipuolista. Tuen työhön saa omassa pienryhmässä sekä yhteisessä tiimissä. Toteutamme vastuuhoitajuutta ja vastuuhoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin, terveydenhoitajan/sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Käytämme PegasosMukana- toiminnanohjausjärjestelmää.

Olet tervetullut reippaaseen ja kehittyvään joukkoomme, perehdytämme sinut hyvin sekä työhön että alueeseen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus

Luemme eduksi


2294,47