(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen tehtävään, hoitovapaan sijaisuuteen Kallion kotihoitoon lähipalvelualueelle 1, ajalle 21.5.-11.9.2019. Sijaisuuden jatkuminen on mahdollista.

Linjat- tiimissä pyrimme hoitamaan asiakkaat vastuullisesti ja laadukkaasti. Tiimimme saikin juuri kotihoidon asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan yhden kaupungin parhaista arvosanoista asiakkailtamme!

Kotihoidossa työskennellään asiakkaan kotona. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Työhön kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista, esim. hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä. Käytämme PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmää.

Toimimme moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu terveydenhoitajia, lähihoitajia ja kodinhoitaja. Lisäksi tukenamme on kotihoidon lääkäri ja sosiaalityöntekijä, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja haavahoitaja.

Työsuhteen alussa on 3-5 päivän perehdytys toisen lähihoitajan matkassa. Sen jälkeen perehdytys on jatkuvaa ja tapahtuu työn ohessa.

Toimistoltamme on asiakkaillemme kävelymatka, mutta voit liikkua myös polkupyörällä, raitiovaunulla tai metrolla. Asiakkaamme asuvat Kalliossa, Linjojen alueella, joten käyntien välimatkat ovat hyvin lyhyitä.

Lähipalvelualueellamme on otettu kevään aikana käyttöön yhteisöllisen työvuorosuunnittelun malli, jossa työntekijät saavat itse yhdessä suunnitella työvuoronsa. Meillä pääset siis vaikuttamaan ja osallistumaan työvuoroihin tavanomaista enemmän, jolloin työn ja oman elämän yhteensovittaminen helpottuu!

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, hyvin toimivan ja positiivisen työyhteisön tuen, perehdytyksen tehtäviisi sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Lisäksi saat Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2294,47 e/ kk