(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Kallio 4 kotihoitoon 3.6.2019 lähtien.

Työskentelemme Sörnäisten, Torkkelimäen ja Kalasataman alueella. Asiakkaiden väliset välimatkat ovat lyhyet ja taittuvat kävellen/pyöräillen tai metrolla Kalasatamaan. Työsuhteen ajaksi on saatavissa työmatkaseteli.

Tiimiimme kuuluu terveydenhoitaja, sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Lisäksi tukenamme on kotihoidon lääkäri, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, sosiaalityöntekijä ja haavahoitaja.

Kotihoidossa työskennellään asiakkaan kotona, työ on itsenäistä ja monipuolista. Työhön kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja ja katetrointia. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä. Hoitotyössä käytetään apuna uutta terveydenhuollon teknologiaa, käytössä on mm. etähoito ja etäkuntoutus.

Käytämme PegasosMukana -toiminnanohjausjärjestelmää. Tukenasi on moniammatillinen ja osaava tiimi vankalla kotihoidon kokemuksella. Työsuhteen aluksi on 3-5 päivän perehdytys toisen lähihoitajan mukana, sen jälkeen perehdytys on jatkuvaa ja tapahtuu työn ohessa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


2294,47 e/ kk