(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Tehtävän kuvaus


Meillä Myllypuro 1 lähipalvelualueella on haettavissa lähihoitajan vakituinen työpaikka. Vakanssi on auki 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiimitilamme sijaitsevat Myllypurossa Alakiventiellä ja asiakkaamme asuvat Myllypuron alueella. Matkat asiakkaiden luokse tehdään kävellen tai pyörällä, joten palkan lisäksi saat kätevästi samalla myös hyötyliikuntaa. Alueellamme on pyörien lisäksi käytettävissä muutama auto.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu kotona asuvien asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä muun tiimin työntekijöiden tuella. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös varallaoloa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimettyjen perehdyttäjien opastuksessa. Teet kotikäynnit vähintään viikon ajan toisen hoitajan kanssa tutustuen kollegoihisi, alueeseen ja asiakkaisiimme. Iltavuoro- ja viikonloppuvuoroihin sinut perehdytetään vielä erikseen. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja perehdyttää sinut lääkehoidon toteuttamiseen. Tämän jälkeen perehdytys jatkuu yksilölliset tarpeet huomioiden. Olet lämpimästi tervetullut joukkomme!

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, monia suuren työnantajan henkilöstöetuja ja mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon.

Täytä työhakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
Hakuaikaa on jatkettu.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Jaksotyö, 2-vuorotyö