(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Haemme nyt kesäloman sijaisuuksiin

LÄHIHOITAJIA

Mehiläisen Mainiokoti Konneveteen. Lähihoitajan työ on monipuolista ikäihmisten hoivatyötä, jonka perustana on asukaslähtöisyys ja omatoimisuuden tukeminen. Kuntouttava työote on meillä tärkeässä asemassa ja asukkaamme saavat asua kodissamme elämänsä loppuun saakka. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 3-vuorotyötä.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai alan opiskelija. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vanhusten hoitotyöstä ja joko ammatillista tai harrastuksissa hankittua osaamista kuntouttavan virike- ja päivätoiminnan toteuttamiseksi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Aikaisempi työkokemus saattohoidon parista katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta ja suoritettua hygieniapassia. Työpaikkamme on savuton.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

<!-- end ngIf: job.data.jobDuration --><!-- ngIf: job.data.employmentStyle --><!-- ngIf: job.data.employmentStyleParam --><!-- ngIf: job.data.salary -->

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES


Tervetuloa joukkoomme!