(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa Brahen asuintaloon vakinaiseen työsuhteeseen 10.6.2019 lukien. Samalla haulla haemme lähihoitajaa mahdolliseen määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 10.6.2019 - 3.5.2020.

Brahen asuintalo on tuetun asumisen yksikkö, jossa asukkaat ovat eri tavoin apua ja tukea tarvitsevia asunnottomia. Toiminnan tavoitteena on edistää ja tukea asukaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Asuintalossa on 54 asukasta.

Työ muodostuu asukkaiden kodeissa tehtävästä hoitotyöstä sekä yhteistoiminnasta asukkaiden kanssa. Käytössämme on vastuuhoitajamalli eli työhön kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa. Käytössämme on asiakastietojärjestelmä Terveys Effica.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöskentelyyn. Odotamme hakijalta aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. ammattiasi tukevaa koulutusta. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi -sivuston kautta.

Haastattelut ovat 6.5., 9.5. ja 13.5.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kokemuksen päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentelystä.