(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Tehtävän kuvaus


Hei, sinä reipas, iloinen ja ikäihmisten hoitotyön kehittämisestä kiinnostunut lähihoitaja! Odotamme sinua jäseneksi toimeliaaseen ja reippaaseen työyhteisöömme, uuteen palvelutaloomme täällä Kustaankartanossa!

Tällä hetkellä asumme vielä Kustaankartanon G-talossa, kahdessa kerroksessa. Muutamme uuteen, valoisaan ja saneerattuun D-taloon toukokuun lopussa. Uudessa palvelutalossamme, 3 ryhmäkodissa.

Ryhmäkodeissamme asuu pääosin muistisairaita asukkaita. Toimimme yhteisöllisesti ja arkemme on jokaisen asukkaan näköinen. Toimintamme perustuu elämänmakuiseen arkeen ja yhteisölliseen, hyvään elämään. Lähihoitajan työssä palvelutalossamme saat käyttää luovuuttasi ja pääset mukaan kehittämään uuden yksikön toimintaa. Työ on 3-vuorotyötä.

Työyhteisössämme työskentelee 6 sairaanhoitajaa, vastaava sairaanhoitaja, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, 23 hoitajaa ja osastonhoitaja.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen, kannustavan ja iloisen työilmapiirin, jossa luovuus kukkii ja mikään ei ole mahdotonta! Tule iloiseen joukkoomme!

Kustaankartano on yksi Suomen vetovoimaisimmista työpaikoista. Lisäksi saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi
Tehtävä on ollut aikaisemmin avoinna työavaimella 7-732-19, haussa hakeneet otetaan myös tässä haussa huomioon.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kiinnostusta ja motivaatiota ikäihmisten hoitotyöhön, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja muistisairaan asiakkaan kohtaamisessa.