(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2019

Lähihoitaja

Työavain 2-266-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 15.04.2019 (päättyy 31.10.2019)
Hakuaika päättyy 13.05.2019 kello 15:45
Espoonlahden terveysasema , Merikansantie 4 A 0 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Espoonlahdessa on osaavien ammattilaisten innostunut joukko tekemässä hyvää työtä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Eduksi luetaan asiakaspalvelukokemusta, johon liittyy hoitotarpeen arviointia paikan päällä sekä puhelintyönä. Lähihoitaja osallistuu moniammatillisen tiimin jäsenenä toimenpiteissä avustamiseen sekä itsenäiseen vastaanottoon pien toimenpiteissä. Työnkuvaan liittyy myös osaston toimistotyöt sekä arkistointi.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva lähihoitajan koulutus tai perushoitajan, apuhoitajan tai mielenterveyshoitajan koulutus. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä ja joustavaa työotetta sekä avointa mieltä uuden oppimiseen ja terveysasematoimintojen kehittämistyöhön.

Arvostamme hyvää kielitaitoa ruotsin ja englannin osalta sekä tiimityö osaamista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2167,12 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: klo 7-18.30 välillä, vaihdellen


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Jaana Kaitosalmi
09 81621

Vastuuhoitaja Sanna-Mari Kivioja
09 81621