(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Riistavuoren monipuolisen palvelukeskuksen palvelutaloon vakinaiseen työsuhteeseen lähihoitajaa 2.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme 31-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö, jossa asutaan omassa asunnossa ympärivuorokautisen tuen turvin.

Toivomme sinulta itsenäistä ja reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Osaat toimia vastuuhoitajana ja vuorovastaavana sekä hallitset lääkehoidon toteuttamisen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Tule mukaan huumorintajuiseen ja moniammatilliseen hoitotyön tiimiin. Arvostamme kiinnostusta, kokemusta ja halua kehittää iäkkäiden asukkaittemme toiminnallista arkea. Suunnittelemme työvuorot yhteisöllisesti, työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätäthän myös hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Lääkehoitoluvan (LOVe) suorittamista koeajan aikana.