(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Kallio4 kotihoitoon 31.12.2109 saakka. Aloitus tehtävässä 29.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työskentelemme Sörnäisten, Torkkelimäen ja Kalasataman alueella. Asiakkaiden väliset välimatkat ovat lyhyet ja taittuvat kävellen/pyöräillen tai metrolla Kalasatamaan. Työsuhteen ajaksi on saatavissa työmatkaseteli.

Tiimiimme kuuluu terveydenhoitaja, sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Lisäksi tukenamme on kotihoidon lääkäri, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, sosiaalityöntekijä ja haavahoitaja.

Kotihoidossa työskennellään asiakkaan kotona, työ on itsenäistä ja monipuolista. Työhön kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja ja katetrointia. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä. Hoitotyössä käytetään apuna uutta terveydenhuollon teknologiaa, käytössä mm. etähoito ja etäkuntoutus.

Käytämme PegasosMukana- toiminnanohjausjärjestelmää. Tukenasi on moniammatillinen ja osaava tiimi vankalla kotihoidon kokemuksella. Työsuhteen aluksi on 3-5 päivän perehdytys toisen lähihoitajan matkassa, sen jälkeen perehdytys on jatkuvaa ja tapahtuu työn ohessa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2271,75 e/ kk